Individuele & executive coaching

Werken in een groep is fijn omdat dat je de kans geeft om ook van elkaar te leren. Maar soms voelen mensen zich prettiger in een 1-op-1 setting. Meer aandacht, directere feedback en hulp bij jouw specifieke uitdagingen zijn voordelen van individuele coaching. Wij gaan graag in gesprek over jouw unieke vraagstuk en koppelen hier een flexibel maatwerktraject aan.

 

Als executive dien je continu je medewerkers, collega-bestuurders, klanten en andere stakeholders te informeren en inspireren. Je bent immers ‘the one to watch’. Jij zet de toon. En dat met een overvolle agenda. Juist omdat geïnspireerde medewerkers, klanten en stakeholders aantoonbaar kunnen leiden tot betere resultaten voor je organisatie is het kunnen houden van inspirerende presentaties, pitches en gesprekken bieden wij executive coaching aan.

 

In dit maatwerkprogramma leert je veel over hoe je als persoon en leider overkomt, welke verbale en non-verbale gedragingen je in welke situatie aan moet spreken en hoe je impact maakt met je organisatie. Na dit maatwerk programma sta je met meer vertrouwen voor groepen mensen en ben je in staat hen mee te nemen in de visie, missie en ambitie van je organisatie. Je wordt gecoacht door executive trainers die reeds jaren ervaring hebben. Naast professionele sprekerstechnieken zijn zij bekend met een keur aan management- en leiderschapsmodellen, zodat zij een optimale mix kunnen maken, passend bij jou en jouw ambities.

 

  


Lead trainers

Kim Hendriks

kim@noblahblah.nl

Mark Hoogewerf

mark@noblahblah.nl

Howard Lettinga

howard@noblahblah.nl


Op aanvraag
Offerte aanvragen