Speechwriting

Het openingswoord van de teambijeenkomst. De speech bij de kick-off. Een afscheid of jubileum. De kerstspeech of nieuwjaarsboodschap. Er komt een speech aan. En weer zou je hem het liefste overslaan. Je vindt het belangrijk om je mensen toe te spreken, absoluut, maar je zou het zo graag eens anders aanpakken. Een toffere toespraak. Fascinerend. Raak en rakend. 

Maar hoe? Hoe schrijf je nou een niet-voorspelbaar maar boeiend verhaal? Hoe word je nog meer gezien als een eigentijdse leider met visie, of als de nieuwe entertainer van de familie?

Wij gaan jou helpen! Samen schrijven we een speech die mensen bijblijft en in beweging krijgt. Een goed opgezet script. De juiste woorden voor je publiek. Pakkende metaforen, woordspelingen en quotes. Een van onze ervaren professionals denkt en schrijft mee aan jouw verhaal. Maak je beste speech ooit en koppel er meteen een boost van je presentatievaardigheden aan vast!

 

Voor wie?

Voor managers, executives, professionals of ondernemers een inspirerende, motiverende en/of informerende speech willen geven en hierin een flinke verbeterslag willen en durven maken.

Let op: deze service training is NIET voor diegenen die menen in enkele uurtjes een gepassioneerd spreker te worden. Wij zijn er voor je, maar je bent óók zelf aan zet. Schrijven, bijschaven, oefenen zijn dé dingen waar je absoluut tijd voor moet inruimen. Makkelijk? Nee, vast niet. Leuk? Zeker weten! Als je eenmaal jouw presentatiekracht hebt gevonden, dan zul je niet meer anders willen.


Wat gaan we doen?

  • Een briefingsessie om kennis te maken, doelen te formuleren en een eerste schets van de speech te maken
  • Diverse rondes van redigeren, aanscherpen en coachen (live, email, Skype of telefoon).

 


Lead trainers

Kim Hendriks

kim@noblahblah.nl

Mark Hoogewerf

mark@noblahblah.nl

Howard Lettinga

howard@noblahblah.nl


Op aanvraag
Offerte aanvragen