Goede communicatie maakt de wereld beter

Geen bluf, bullshit en andere bla-bla in jouw presentaties! Dat is waar onze trainingen, workshops en coaching voor staan. Wij helpen je om te presenteren en pitchen met meer vertrouwen, vaardigheden en verhaal, kortom, met meer impact!

Bij Noblahblah geloven we dat goede communicatie bijdraagt aan een betere wereld. We genieten van de schoonheid van taal en de kracht van een goed verhaal. En we zijn ervan overtuigd dat ieder mens impact kan maken.

Wij zetten onze passie, expertise en netwerk in om jouw presentatiekracht te vinden en te vergroten. Om je te helpen jezelf, je werk of je idee nóg beter over te brengen. Van aspiratie tot inspirerende presentatie. Van bijna niks tot sterke elevator pitch. Van spreekellende tot levende legende.

 


 

Presenteren en pitchen met meer impact

Presenteren, dat kun je leren. Je kunt bij ons terecht voor workshops, trainingen en coaching op het gebied van presenteren. Geen ‘standaard-van-de-plank-getrokken’ aanbod, maar juist maatwerk voor iedere persoon, groep of bedrijf, passend bij je identiteit en uitdagingen.

Volg je bij ons een training? Dan word je meteen deel van ons netwerk. Een grote community van mensen actief in duurzame innovatie, (sociaal) ondernemerschap, strategie, marketing en meer. We zetten de kennis en kennissen van onze trainers ten volle in om jou verder te helpen.

En last but not least: iedereen binnen Noblahblah is fan van het mondiale ideeënplatform TED, en heeft ervaring op of naast dit podium, bijvoorbeeld binnen TEDxVenlo. We laten ons graag inspireren door de concepten, verhalen en technieken van zulke extreem authentieke sprekers.

Wil jij overtuigen met een strategische pitch? Wil jij mensen voor je winnen met een onderscheidende presentatie? Of wil je knallen op een podium? Leer presenteren met meer impact bij Noblahblah!

 


 

The only thing that truly matters in public speaking is not confidence, stage presence, or smooth talking. It's having something worth saying.

Chris Anderson (TED)


 

In een verbonden wereld is communicatie niet vanzelfsprekend

Jezelf, je ideeën en je oplossingen goed kunnen presenteren wordt steeds belangrijker. Nog altijd hebben veel professionals echter moeite met iets goed over de bühne te brengen, zoals:

  • De opbouw van de presentatie of het verhaal is onlogisch
  • Er wordt teveel of juist te weinig inhoud gebracht
  • Het non-verbaal gedrag - de bodylanguage of tone-of-voice - sluit niet aan
  • De inhoud van de presentatie sluit niet goed aan bij de doelgroep
  • Er ontbreekt passie of authenticiteit

Noblahblah coacht en traint je om van je presentatie een sterk en impactvol verhaal te maken. Daarbij letten we niet alleen op de basics zoals opbouw van je presentatie en hoe je het verbaal en non-verbaal overbrengt. Samen scherpen we ook de inhoud aan. Wij gaan voor impactvolle presentaties. Impact op hoe je het overbrengt en inhoudelijke impact. Want hoe meer maatschappelijke issues we aanpakken, hoe meer impact we maken! 


 

Betrokken bij en geïnspireerd door TEDx

Noblahblah is niet in een dag gebouwd. De initiatiefnemers hebben jaren aan organisatie-, coaching- en sprekerservaring opgebouwd, onder meer bij TEDxVenlo. TEDx is een lokaal georganiseerde variant op TED; een jaarlijkse conferentie waar maatschappelijke issues, wetenschappelijke inzichten en kansrijke ontwikkelingen op een impactvolle manier worden gepresenteerd aan een internationaal publiek. Niet voor niets staat TED voor Ideas Worth Spreading

Ook wij kennen de spanning van het moment dat de presentatie op het punt staat te beginnen en de ontlading als het applaus is geweest. Ook wij hebben uren en dagen moeten blokken om het juiste narratief en toonzetting te ontwikkelen. Daarnaast hebben we als vrijwilligers bij TEDxVenlo tientallen sprekers mogen trainen en honderden sprekers-in-spe beoordeeld. Deze belevenissen hebben ons gebracht tot waar we nu staan: geïnspireerde trainers die je coachen om met vertrouwen, vaardigheden en verhaal elk podium te kunnen pakken.

AGENDA

Meer pret op het podium

Geen tijd beschikbaar
Lees meer Inschrijven

Storytelling: Create

Geen tijd beschikbaar
Lees meer Inschrijven

Storytelling: Resonate

Geen tijd beschikbaar
Lees meer Inschrijven
MEER ...