Ons team

Kim Hendriks

Trainer

Kim Hendriks wil bijdragen aan een maatschappij waarin minder naar elkaar wordt geschreeuwd en meer naar elkaar wordt geluisterd. Maar dat vergt dan wél een goed verhaal. Kim helpt mensen de kracht van henzelf, hun passie en hun ambitie of business in woorden te gieten tot eerlijke, authentieke en passievolle pitches en presentaties.

Ze inspireert, motiveert en stimuleert ondernemende professionals om de kracht van hun verhaal te vinden. Hierin begeleid ze stap voor stap op een positieve, vaak creatieve en persoonlijke manier. Het resultaat is een helder, passievol en dus krachtig verhaal gebracht vanuit eerlijkheid. Hierin krijgt zowel de verbale communicatie (wát je zegt) als ook de vaak onderschatte non-verbale communicatie (hóe je het zegt) een belangrijke plaats. Daarnaast gebruikt Kim graag technieken en modellen op het gebied van storydesign, neuromarketing en  creatieve werkvormen. Daarnaast is Kim vrijwillig sprekerscoach bij TedXVenlo en is ze facilitator bij het sociaal ondernemerschapsplatform de Impactfabriek.

Kim is een hardwerkende tante die in korte tijd aardig gepokt en gemazeld is op het gebeid van presenteren. Ze weet wat professionals denken, voelen en waar ze tegenaan lopen als ze onderscheidend willen leren presenteren. Dit inlevingsvermogen samen met haar gespeeld brutale eerlijkheid en een aanstekelijk enthousiasme maakt haar tot een frisse wind in het presentatievak.

Kims favoriete klanten zijn professionals die niet bang zijn om zichzelf te laten zien. Hun passies, hun onzekerheden, hun kwetsbaarheden. Die snappen dat de kracht van een goed verhaal zit in eenvoud; het makkelijk maken van iets moeilijks. En die bereid zijn om flink effort te leveren want dát is een onmisbaar ingrediënt voor een geslaagde samenwerking.

“Never ever underestimate the importance of having fun!” Randy Pausch


Terug naar overzicht

AGENDA

Meer pret op het podium

Geen tijd beschikbaar
Lees meer Inschrijven

Storytelling: Create

Geen tijd beschikbaar
Lees meer Inschrijven

Storytelling: Resonate

Geen tijd beschikbaar
Lees meer Inschrijven
MEER ...