Ons team

Mark Hoogewerf

Trainer

Mark houdt van verhalen. Van het gevoel van verwondering. Van de connectie met anderen. Van die creatieve energie. Het ultieme verhaal is wat hem betreft de legende. Een resonerende, tijdreizende vertelling die droom en werkelijkheid verbindt. Bouwen aan levende legendes, daar wordt hij professioneel gelukkig van. Visie, beleving en beweging creëren, met kick-ass stories rondom mensen en merken. Als coach bij Noblahblah helpt hij je de geschiedenis van je toekomst te schrijven – en authentiek te presenteren.

Mark wordt gedreven door passie en idealisme. Is trotse vader sinds 2011. Gek op auto’s en andere snelle voertuigen. Als inspiratiejunkie staat hij open voor wilde ideeën en verslindt hij bergen science én fiction. Fuseer dit met 20-plus jaar aan expertise in communicatie, marketing en management, en je hebt onze “visioloog”, een inspirator, conceptenman, creator.

Ambitieuze, innovatieve, gedreven, ondernemende mensen klikken meestal goed met Mark. Vaak afkomstig uit het MKB. Wegens zijn ervaring in een high-tech multinational is hij ook prima thuis in de corporate wereld. Als notoire ja-maarder, drukdoener of  “je hebt gelijk maar ik heb meer gelijk want ik heb een dure titel” type heb je een harde aan Mark.

Zoek jij iemand die op een inspirerende, inventieve en integere manier met je aan de slag gaat? Durf je voor groots en meeslepend te gaan? Dan helpt Mark je graag om de geschiedenis van je toekomst te schrijven – om jouw levende legende gestalte te geven.

“Blijf verwonderen, blijf spelen...”
(Misschien ooit geïnspireerd door Steve Jobs’ woorden: “Stay hungry, stay foolish”.)


Terug naar overzicht

AGENDA

Meer pret op het podium

Geen tijd beschikbaar
Lees meer Inschrijven

Storytelling: Create

Geen tijd beschikbaar
Lees meer Inschrijven

Storytelling: Resonate

Geen tijd beschikbaar
Lees meer Inschrijven
MEER ...