Ervaar de Noblahblah-zone!

Tijdens de Dutch Food Week (4 t/m 16 oktober 2019) organiseert Open Brains, partner van Noblahblah, een Mini-Accelerator voor 5 à 6 jonge ondernemingen. In een week tijd krijgen deze veelbelovende start-ups injecties met verantwoorde groeimiddelen. Zo zijn er Open Brains business brainstorms gevolgd door diverse Masterclasses met relevante thema’s, met als afsluiting een pitch tijdens Open Brains XL.

De Noblahblah Accelerate your Pitch Masterclass helpt de deelnemende start-ups om de resultaten van hun Mini-Accelerator op aansprekende wijze neer te zetten.

 

Doe mee, leer mee én creëer mee

Oftewel, na een inspirerende inleiding verdelen we de groep in teams per start-up. Gewapend met inhoud en handige pitchtechnieken ga je met je team aan de slag om een killer pitch te maken, begeleid door onze trainers. Voor de eer, voor jouw ontwikkeling én voor de Open Brains XL finale.

Praktisch:

  • Dinsdag 15 oktober 2019, 08.30 tot 10:30 uur
  • Toegang is gratis; aanmelden doe je hiernaast

 

Tijdens deze masterclass ga jij:

  • Kennismaken met Noblahblah als dé ondersteuner op het gebied van pitchen en presenteren
  • Dé formule van een sterke (ondernemers)pitch ontdekken
  • Veelbelovende start-ups ondersteunen in het maken van hun pitch
  • Een hoop inspiratie opdoen

 

Pitchen: activeer je toehoorder

Als professional, ondernemer of leidinggevende moet je jezelf scherp profileren. Bij in projectmeetings, bij netwerkgelegenheden, op allerlei formele en informele momenten. Hoe kom je helder, overtuigend en competent over? En hoe krijg je de ander mee?

In deze 2-urige workshop ga je aan de slag met pitchen. Een pitch is een boodschap van 1 á 2 minuten. Met een pitch breng je jezelf, je werk, je visie of idee zó helder onder woorden dat de andere partij enthousiast wordt. Een pitch is meer dan een plat verkooppraatje, het is dé manier om je toehoorder te activeren.

 

In het inschrijfformulier hiernaast wordt gevraagd om het invullen van de factuurgegevens. Dit is een verplicht onderdeel van het formulier, maar aangezien dit een gratis sessie betreft, wordt er niets in rekening gebracht.


Lead trainers

Kim Hendriks

kim@noblahblah.nl

Mark Hoogewerf

mark@noblahblah.nl


* Elke training gaat alleen door wanneer er voldoende deelnemers zijn. Je ontvangt een bevestiging van je aanmelding. Eventuele vragen kun je sturen naar info@noblahblah.nl

120min
Villa Flora
120min
Inschrijfformulier
Factuurgegevens
Data