Building Stories

Er was eens… Een eenvoudige boerenjongen afkomstig van een verre planeet, die de Melkweg redde van een sinister keizerrijk. Een dominee die met zijn droom over burgerrechten en naastenliefde de mensheid in het hart raakte. Een computerbedrijf opgericht door een commercieel en een technisch genie, dat uitgroeide tot het meest waardevolle merk ooit.

Elke dag zit vol verhalen. Bij de ochtendkoffie, voor het slapen gaan, in een verkoopgesprek, tijdens een presentatie, of op Netflix. Verhalen zijn een extreem krachtige vorm van communicatie. Verhalen hebben oorlogen beslecht, religies bijeengehouden, visionaire ondernemers tot popsterren verheven. Verhalen zijn een magisch communicatiewapen voor jouw organisatie – en vooral voor jou.

Hoe werkt dat nou, dat veelbesproken storytelling? Hoe maak je een écht sterk verhaal? En hoe kun je dat slim en effectief overbrengen? Kortom, wil je je impact vergroten? Maak dan de reis van de verhalenverteller.

In deze training word je ondergedompeld in inspiratie. Je leert hoe verhalen in elkaar zitten. Je gaat aan de slag met story design om verhalen te ontwerpen die bruikbaar zijn voor diverse communicatiekanalen, met de focus op presentaties. Kortom, we gaan inspireren, creëren én presenteren.

Building Stories omvat twee trainingsmodules van elk een dagdeel. In module 1 maak je kennis met de beginselen van storytelling en ga je hiermee aan de slag. Module 2 voorziet in theoretische en praktische verdieping. Beide modules zitten uiteraard vol met aansprekende voorbeelden, oefeningen en handige tips en trucs. De vermelde prijzen zijn per module per persoon.

Er was eens… Een toekomst waarvan jij de geschiedenis had geschreven.

 


Lead trainers

Mark Hoogewerf

mark@noblahblah.nl


€295,-
240 min
Offerte aanvragen