Pitching for Business

Ain't life a pitch?

Jij en je mensen moeten zich iedere dag goed neerzetten. Bij netwerkborrels, in acquisitiegesprekken, projectmeetings en alle andere formele en informele momenten. Maar het kan beter. Dat zie je. Het kan scherper. Maar hoe? Hoe kom je helder, overtuigend en enthousiast over? En hoe krijg je de ander mee?

In deze workshop leer je alles over pitchen. Een pitch is een boodschap van 1 á 2 minuten. Met een pitch breng je jezelf, je werk, je visie of idee zó helder onder woorden dat de andere partij enthousiast wordt. Een pitch is méér dan een plat verkooppraatje, het is dé manier om je toehoorder te activeren.

 

Wat gaan we doen?

Tijdens deze workshop leiden we je langs alle essentiële ingrediënten voor het ontwikkelen en geven van een impactvolle pitch. Je leert van de kennis en expertise van de trainer, van je collegadeelnemers en (uiteraard) door zelf te pitchen en directe feedback te ontvangen. Na de training heb je concrete tools, tips & tricks in handen en ook heb je een 1-minute pitch volledig doordacht en geschreven. Geen laffe verhalen meer, knallen maar!

 

Tip: Je pitches versterken met purpose en passie? Doe een WHY Discovery.  

 


Lead trainers

Kim Hendriks

kim@noblahblah.nl


* Elke training gaat alleen door wanneer er voldoende deelnemers zijn. Je ontvangt een bevestiging van je aanmelding. Eventuele vragen kun je sturen naar info@noblahblah.nl

€295,-
240min
Geen locatie beschikbaar
240min
Inschrijfformulier
Factuurgegevens
Data