Pitching for business

Jouw medewerkers moeten zich iedere dag goed neerzetten. Bij netwerkborrels, in acquisitiegesprekken, projectmeetings en alle andere formele en informele momenten. Maar het kan beter. Dat zie je. Het kan scherper. Maar hoe? Hoe komen jouw medewerkers helder, overtuigend en enthousiast over?

In deze workshop leren jullie alles over pitchen. Een pitch is een boodschap van 1 á 2 minuten. Met een pitch breng je jezelf, je werk, je visie of idee zó helder onder woorden dat de andere partij enthousiast wordt. Een pitch is méér dan een plat verkooppraatje, het is dé manier om je toehoorder te activeren.

Tijdens deze workshop leiden we jullie langs alle essentiële ingrediënten voor het ontwikkelen en geven van een impactvolle pitch. Je leert van de kennis en expertise van de trainer, van je collegadeelnemers en (uiteraard) door zelf te pitchen en directe feedback te ontvangen. Na de training hebben jullie concrete tools, tips en tricks in handen en ook heb jullie een one-minute-pitch volledig doordacht en geschreven. Geen laffe verhalen meer, knallen maar!


Lead trainers

Kim Hendriks

kim@noblahblah.nl


€295,-
240 min
Offerte aanvragen