Presentation Basics TRY-OUT sessie - VOL!

Je bent goed in je werk, dus je kunt toch een prima presentatie houden?

NEE, het is niet zo vanzelfsprekend dat iedere professional of leidinggevende goed kan spreken voor de groep. En JA, het wordt vaak wel van je verwacht. 

Presenteren kun je natuurlijk leren. En leren werkt het beste als je comfortabel oncomfortabel kunt zijn. Het moet verstandelijk en gevoelsmatig gewoon kloppen.

Vandaar dat we bij Noblahblah onze nieuwe Presentation Basics training optimaal op je wensen willen afstemmen. Wacht, denk je wellicht, een básistraining presentéren? En dat is iets nieuws? Ja, wel als je die training doorontwikkelt sámen met de deelnemers – en het die deelnemers veel oplevert en weinig kost.
 

Zomeraanbieding: een co-creatieve pilot van Presentation Basics tegen een gereduceerd tarief

Zin om je brein scherp te houden én je communicatiekracht te vergroten tijdens de zomer? Dat kan! We houden een pilotsessie met 6-8 deelnemers en 2 trainers, met een speciale prijs in ruil voor de feedback.

Voor deze keer geen € 295,- maar € 189,- exclusief btw per persoon. PLUS: 2de stoeltje gratis, dus je kunt nog iemand meenemen.

De try-out vindt plaats in de middag van 16 augustus. Alle plaatsen zijn inmiddels bezet. Maar neem gerust contact op als je interesse hebt!

 

Voor wie?

Deze training is interessant voor iedereen die zijn/haar presentatievaardigheden wil ontwikkelen of opfrissen. Want of je nu professional, leidinggevende of ondernemer bent, presenteren is een onmisbaar onderdeel van je werk – en ook privé komt presenteren goed van pas.

 

Wat je gaat leren

  • Hoe je jouw presentatiekracht naar boven haalt
  • Welke structuur jij kunt gebruiken voor iedere presentatie die je zal geven
  • Hoe je zorgt dat jouw ondersteunende argumenten staan als een huis
  • Wat de kracht is van storytelling
  • Welke non-verbale technieken jouw overtuigingskracht vergroten
  • Hoe je PowerPoint op een manier inzet die wél werkt
  • Hoe je jouw spreekangst verruilt voor plezier

Lead trainers

Kim Hendriks

kim@noblahblah.nl

Mark Hoogewerf

mark@noblahblah.nl


* Elke training gaat alleen door wanneer er voldoende deelnemers zijn. Je ontvangt een bevestiging van je aanmelding. Eventuele vragen kun je sturen naar info@noblahblah.nl

€189,-
240min
Villa Flora
240min
Inschrijfformulier
Factuurgegevens
Data